Fontein Valliantsplein weer in werking
27 Dec, 04:41
foto
De fontein aan het Valliantsplein is weer in werking sinds de eerste kerstdag. Er is hard aan gewerkt om alles schoon te maken. De SWM heeft geholpen met pompen, ander materiaal en mankracht.


De fontein bij Valliantsplein is sinds de kerstdagen weer in werking. Dit in samenwerking met het directoraat Openbaar Groen (Openbare Werken, Transport & Communicatie), de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) en districtscommissariaat Paramaribo Noordoost. 

Anwar Moenne, onderdirecteur Openbaar Groen, zegt aan Starnieuws dat zonder hulp van directeur Marlon Oosterling van SWM het niet mogelijk zou zijn om de fontein weer operationeel te krijgen. Hij heeft waterpompen en technici beschikbaar gesteld. Ook marktmeester John Lecton, die in zijn periode bij Openbaar Groen, zich ingezet heeft om de fontein draaiende te houden, heeft getrokken aan dit project. 

De fontein is geadopteerd door Pasha Group. De onderneming zal de fontein het komende jaar grondig aanpakken. Vooruitlopend daarop heeft districtscommissaris Mike Nerkust samen met Openbaar Groen besloten om de fontein schoon  te maken en te laten draaien. Moenne zegt blij te zijn dat het is gelukt. 

Tuesday 26 May
Monday 25 May
Sunday 24 May