Bromfietser omgekomen; aantal verkeersdoden stijgt naar 56
13 Oct, 13:19
foto


Humphrey Windzak (58) is zaterdagmiddag dodelijk aangereden door de 27-jarige M.A. die een personenauto bestuurde. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan. De wetsdienaren troffen bij aankomst op de plek het levenloze lichaam van de bromfietser, Windzak, aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is gestegen naar 56. 

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de autobestuurder kort vóór de aanrijding met zijn voertuig over de Wicherstraat reed. Hij kwam uit de richting van de Van Sommelsdijckstraat en ging richting van de Mahonylaan. De bromfietser die over de Hofstede Crull’laan reed, kwam vanuit de Wilhelminastraat en reed in de richting van de Grote Combéweg.

Gekomen op de kruising Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan, heeft de autobestuurder geen voorrang verleend aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop, meldt de politie Public Relations. Het ontzielde lichaam is hangende het politionele onderzoek in overleg van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd. De autobestuurder werd overgebracht naar het politiebureau en is na te zijn voorgeleid heengezonden.

Tuesday 07 July
Monday 06 July
Sunday 05 July