Ruiz Kartoredjo leidt 2020 bestuur JCI Nilom 
21 Sep, 14:36
foto
Het gekozen bestuur van JCI Nilom voor 2020. (Van links-rechts): Andy Tjoe A Long, Dion Bruce, Joseph Deonarain, Ruiz Kartoredjo, Virgil Martels, Urvin Keerdijk, Mario Vermeer.


Het nieuwe bestuur voor 2020 van Junior Chamber International (JCI) Nilom wordt geleid door Ruiz Kartoredjo. Het bestuur is donderdag bij enkele kandidaatstelling gekozen tijdens een druk bezochte algemene ledenvergadering. “Ik ben nu al in 2020. Mijn team en ik zijn super gemotiveerd om de organisatie te leiden en te dienen,” zegt een enthousiaste Kartoredjo. 
 
Tijdens de vergadering mochten de kandidaten hun motivatie geven waarom zij voor een bestuursfunctie hebben gekozen. Hierna volgde de stemming. Met overtuigende speeches was duidelijk te merken welke richting het bestuur wil opgaan het komende jaar. Zeker met het oog op het 50-jarig bestaan in 2020, wordt dit gezien als de gouden editie voor JCI Nilom. Het thema voor het komend jaar is Empower, Progress, Celebration. Met dit thema wil het gekozen bestuur zorgen voor meer erkenning van de inzet van de leden, continuïteit, kwaliteit, structuur en verbetering intern en extern van de organisatie. 
 
Het nieuwe bestuur bestaat uit: Virgil Martels (Local Treasurer), Urvin Keerdijk (Local Secretary), Joseph Deonarain (Vice President External), Dion Bruce (Vice President Internal), Andy Tjoe A Long (Executive Vice President) en Ruiz Kartoredjo (Local President). 
 
Het huidige bestuur onder leiding van Mario Vermeer heeft voor continuïteit van de organisatie gezorgd. “Onze leden zijn gedreven, gemotiveerd en ambitieus. Een van de taken van het bestuur is om ervoor te zorgen dat er continuïteit is. En dit is het resultaat daarvan,” zegt Vermeer. Het nieuwe bestuursjaar vangt aan op 1 januari  2020 en eindigt op 31 december.