Voetganger Damboengtonweg doodgereden
14 Sep, 10:27
foto


Perkashwatie Gangadien (62) is gisterochtend aan haar verwondingen bezweken in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De vrouw was op donderdagavond aangereden in de Damboengtonweg in het ressort Jarikaba, Saramacca. Gangadien is de 52e verkeersdode voor dit jaar.

Bij aankomst van de politie bij de plaats van de aanrijding werd de vrouw met onder andere een hoofdverwonding aangetroffen. Uit onderzoek blijkt dat Gangadien hoogstwaarschijnlijk de weg overstak toen zij werd gegrepen door een voertuig. Ze werd per ambulance vervoerd naar het AZP, waar zij een dag later is overleden.

De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en heeft zich nog niet aangemeld. De afdeling Public Relations van de politie zegt dat het vermoeden bestaat dat de vrouw is aangereden door een blauwe dubbel cabine pick up. De politie is op zoek naar informatie over deze autobestuurder en het voertuig.

Eenieder die wat weet over deze aanrijding wordt door de politie gevraagd de informatie door te geven op het politiebureau Jarikaba op 324002/328080 of contact te maken met het politie command center op het telefoonnummer 115. Personen kunnen ook gewoon naar het dichtstbijzijnde politiebureau.