Moeders uit kindertehuizen krijgen verzorgingsbeurt
12 May 2019, 17:26
foto
De moeders krijgen aan het eind van een verwendag een pakket met levensmiddelen mee van de organisatie.


Ruim 20 vrouwen zijn speciaal in verband met Moederdag in de bloemen gezet. Dit project is door Lions Club Paramaribo West in elkaar gezet in samenwerking met Magic Barbershop en Kapsalon Siesa Nieuwe Stijl. De speciale verzorgingsbeurt betrof niet alleen haar- en hoofdbehandeling maar ook pedicuren. Er is bij de shop een speciale Moederdag happening gehouden die is ingeslagen bij de moeders en enkele familieleden. Het gaat om moeders die dag en nacht hun schouders zetten onder het werk bij kindertehuizen.

Er is lekker voor hen gekookt en er zijn heerlijke hapjes speciaal klaargemaakt. Ook werden de moeders vergast op live optredens van Conchita Berggraaf en zuster Silly van Reinforcement.  Als klap op de vuurpijl hebben deze moeders uit kindertehuis Nos Kasita's, Huize Campagne en Hoop voor Kinderen aan het einde van de dag een pakket met levensmiddelen gekregen.

Volgens Vincent Lieveld, vicepresident van Lions Club Paramaribo West, was het een zeer geslaagd project. Het is niet de eerste keer dat deze serviceclub een project samen uitvoert met de schoonheidssalon. Er zijn 13 Lions clubs in Suriname die door fundraising middelen bijeenbrengen om sociale activiteiten uit te voeren voor de gemeenschap. Lieveld geeft aan dat het in de meeste gevallen gaat om projecten voor hulpbehoevenden.

Het is goed dat we elkaar blijven ondersteunen, meent Lieveld. De gemeenschap kan volgens hem in dit jaar meer tegemoet zien van deze Lions club. Het vorige jaar werd samen met Kapsalon Siesa Nieuwe Stijl en Magic Barbershop al een geslaagd hair Polis style voor kinderen uitgevoerd. Hij is blij met de samenwerking en vooral de inzet van directeur Bryan Tuur, die ook een Lion is.  Loreen Wilsterman, manager bij kapsalon Siesa Nieuwe stijl, en de werkers van de zaak zijn allemaal ingezet om deze dag tot een succes te maken. De vrouwen hebben zichtbaar genoten van deze dag.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May