Vijf nieuwe gezichten uit Paramaribo in hoofdbestuur NDP
06 Mar 2019, 01:31
foto


In het hoofdbestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) komen in Paramaribo vijf nieuwe gezichten. Desi Bouterse, Ramon Abrahams, Jennifer Geerlings-Simons komen terug in het bestuur. Nieuw zijn: Winston Lackin, Caroline Heilbron, Faizal Abdoelgafoer, Rabin Parmessar en Soewarto Moestadja.

Het aantal bestuursleden in Paramaribo is eerder bij de wijziging van de statuten uitgebreid van vijf naar acht. Clairy Linger-Van der Ziel keert niet terug in het bestuur, terwijl André Misiekaba als fractieleider automatisch een plek heeft in het hoofdbestuur.

De centrale verkiezingscommissie van de NDP is dinsdagavond bijeengekomen. De acht hoofdbestuursleden voor de afdeling Paramaribo zijn unaniem voorgedragen, deelt Raj Jadnanansing, voorzitter van de verkiezingscommissie mee in een persbericht.

De algemene ledenvergadering van de partij wordt op 29 maart gehouden in OCER, waarbij alle nieuw gekozen bestuursleden aanwezig zullen zijn. In verschillende districten zijn er verkiezingen gehouden voor nieuwe hoofdbestuursleden.
Advertenties

Wednesday 30 November
Tuesday 29 November
Monday 28 November