'Het Burgercollectief' presenteert zich vandaag
22 Sep 2016, 00:01
foto
Sham Binda, een van de initiatiefnemers van 'het Burgercollectief'.


Verschillende personen en groepen die hun stem hebben laten horen over het beleid van de regering, hebben zich gebundeld in 'het Burgercollectief'. Later op de dag vindt de proclamatie plaats van deze groep op een persconferentie. "Dan zal worden uitgelegd waar de organisatie voor staat en met welk doel de bundeling is ontstaan," zegt Sham Binda die een van de initiatiefnemers is van 'het Burgercollectief'.

In deze bundeling heeft de actiegroep 'Wij zijn Moe' ook een voortrekkersrol. Binda merkt tegenover Starnieuws op dat de situatie in het land met de dag verergert. Diverse personen hebben zich verenigd en zullen diverse activiteiten houden om burgers een podium te geven om hun stem te laten horen.

"Op de persconferentie zullen wij aan de samenleving voorhouden wie allemaal de initiatiefnemers zijn en welke activiteiten ontplooid zullen worden," zegt Binda. Het bewustwordingsproces zal actief worden begeleid. Zondag zal 'het Burgercollectief' in Klaaskreek zijn om met de mensen uit het dorp en omgeving te praten over onder andere de verhoogde kosten van levensonderhoud, werkloosheid, criminaliteit en andere problemen waarmee de burgers geconfronteerd worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May