Eigen kantoorgebouw voor CAHFSA
21 Dec 2015, 18:23
foto
Minister Soeresh Algoe van LVV met Juliet Goldsmith (L) van CAHFSA. (Foto's: LVV)


De Caribbean Agriculture Health and Food Safety Agency (CAHFSA) heeft een nieuw kantoorgebouw in gebruik genomen. Minister Soeresh Algoe van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft vandaag met de onthulling van de naamborden van en het doorknippen van de lint, het gebouw overhandigd aan de organisatie. Hij deed dit samen met Juliet Goldsmith (Plant Health Specialist van CAHFSA), die waarneemt voor de Chief Executive Officer CAHFSA.

CAHFSA is officieel sinds 18 maart 2010 in Suriname en was eerder gehuisvest in een van de gebouwen van het ministerie van LVV. Suriname had beloofd dat de organisatie een eigen hoofdkantoor zou krijgen. De overige lidlanden geven steun in andere vormen waaronder technische deskundigheid en financiële steun. Het gebouw heeft Euro 1.3 miljoen gekost.

CAHFSA is een inter-gouvermentele organisatie die is opgericht in 2010 door de lidlanden van de Caribische gemeenschap. In 2014 werd CAHFSA operationeel onder leiding CEO, Simeon Collins. CAHFSA heeft belangrijke taken te vervullen voor het Caribisch gebied met het oog op de veiligheid en gezondheid dier en plant, en ook voedselveiligheid, meldt de voorlicting van LVV.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May