Top40: Gi Wan Anu hoogste nieuw binnenkomer
11 Dec 2015, 19:34
foto


De Surinaamse variant van Band Aid, Su Aid, is ook dit jaar uit met een themalied. Tal van artiesten hebben ook dit jaar hieraan meegewerkt. Enkele namen die terugkomen zijn Brian Muntslag, Trees Ralim, Dominque Ravenberg en Helianthe Redan. De productie hiervan lag weer in handen van Asko record. 'Gi Wan Anu 2015' is deze week de arrogante nieuweling op 34.

Ook nieuw binnen deze week is 'Me, Myself and I' van G-Eazy ft. Bebe Reixa op 40. G-Eazy is een Amerikaanse hip hop artiest die in het verleden samen gewerkt heeft met grote artiesten zoals Lil Wayne en Snoop Dogg. De derde nieuwe binnenkomer is op 36 'One Call Away' van Charlie Puth die we kennen van 'See You Again' met Wiz Khalifa.

Remy Wolfrine is deze week de knaller in de Top40. Vorig week kwam de Surinaamse artiest het hoogst nieuw binnen met zijn Hindi remix versie van “Thinking Out Loud”. Deze week stijg het het meest met 18 plekken van 33 naar 15.
Adele verovert voor de vierde week achtereenvolgens de nummer 1 positie met 'Hello'. Op nummer 2 staat 'Don’t Worry' van Madcon en Ray Dalton. Justin Bieber sluit de Top 3 af met 'Sorry'. Vorig week stond hij op 2. Hij gaat een stap achteruit dus. De volledige Top40 lijst bekijk je hier.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May