Refano Wongsoredjo blijft regering ondersteunen
27 May 2014, 00:00
foto
Assembleelid Refano Wongsoredjo


Refano Wongsoredjo, (Mega Combinatie/KTPI) die een eenmansfractie vormt in De Nationale Assemblee blijft de regeringscoalitie ondersteunen. Het assembleelid zegt aan Starnieuws dat ook al zou KTPI een intentieverklaring tekenen met de oppositie, hij de regering blijft ondersteunen. Hij heeft hetzelfde standpunt als partijgenoot Oesman Wangsabesari.

Wongsoredjo heeft al geruime tijd geen contact meer met de leiding van de partij. Hij was ook niet uitgenodigd voor de bijzondere algemene ledenvergadering van de KTPI zondag. Daar heeft het bestuur mandaat gekregen om gesprekken aan te gaan met politieke partijen of combinaties voor samenwerking. Partijvoorzitter Willy Soemita heeft zijn voornemen uitgesproken de intentieverklaring te zullen tekenen, nadat het bestuur akkoord gaat ermee.

"Ik steun de regering, zoals dat afgesproken is in een samenwerkingsovereenkomst", zegt Wongsoredjo. Hij ontkent dat hij in feite overgestapt is naar de Nationale Democratische Partij (NDP). Wongsoredjo geeft wel toe nauw samen te werken met NDP-topper Rashied Doekhie. Het assembleelid zegt nog niet te weten wat hij gaat doen de komende verkiezingen. "Misschien ga ik verder studeren. Ik moet nog een besluit nemen", zegt Wongsoredjo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May