NDP-Para verwelkomt BVD-structuren
10 Mar 2014, 16:00
foto
Politiek coördinator van NDP-Para, Ricardo Panka, overhandigt een NDP-vlag aan de gewezen afdelingsvoorzitter van de BVD, Dharmindra Phalai. (Foto: Marvin Moesan)


De afdeling Para van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft de afdelingsstructuren van de Basispartij voor Vernieuwing en Democratie (BVD) afgelopen weekend formeel verwelkomd. Deze zijn opgenomen in de 'paarse partij'. Met de overdracht van NDP-promotie materiaal vond de symbolische intrede plaats.

De politieke coördinator van NDP-Para, Ricardo Panka, meent dat de komst van de nieuwe leden zal helpen bijdragen tot het behalen van alle drie kieszetels in Para. Nu bezet de NDP twee van de drie zetels. De Nationale Partij Suriname (NPS) behaalde een zetel in dit district.

De nieuwe leden moeten zich volgens Panka aansluiten bij de bestaande structuren van de NDP om honderd procent winst te behalen. Volgens cijfers van het Centraal Bureau van Burgerzaken zullen bij de komende verkiezingen tweeduizend jongeren voor het eerst hun stem uit te brengen. Deze groep 'first voters' zal worden benaderd om lid te worden van de NDP.

Marvin Moesan
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May