Telesur database kon opwaarderen niet optimaal aan
28 Sep 2013, 01:00
foto


Veel mensen waren vrijdag urenlang bezig om hun bonus belkaart van Telesur op te waarderen. 'Our Database is temporarily down, please try later'. Vooral in de avonduren kregen mensen het bericht dat het tijdelijk niet mogelijk was om op te waarderen.

Veel Telesur-klanten wachten op de laatste vrijdag van de maand om bonus beltegoed te kunnen krijgen. Als veel mensen tegelijk willen opwaarderen, blijkt de database de situatie niet aan te kunnen. De computer is deze eind van de maand duidelijk overbelast geweest.

"Het is me pas om half twaalf 's avonds gelukt om op te waarderen. Ik probeerde het vanaf 21.00 uur", zegt George aan Starnieuws. Hij had een belkaart van SRD 100 gekocht. "Daarmee kan ik als ik zuinig ben de maand rondkomen", zegt hij. Niet iedereen was zo gelukkig om toch nog te kunnen opwaarderen. Die mensen vinden dat Telesur hen alsnog in de gelegenheid moet stellen om op te kunnen waarderen. Gezien het nachtelijke tijdstip was het niet mogelijk om een reactie te krijgen van Telesur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May