Domino vereniging PAH wint openingstreffer van Flamingo
06 Nov 2012, 01:00
foto
De openingswedstrijd tussen de dominoverenigingen PAH en Flamingo maandagavond in Nickerie.


De openingstreffer van de competitie van de Domino Bond Nickerie is maandagavond gewonnen door vereniging PAH (Penitentiaire Ambtenaren Hazard). Kampioen Flamingo werd verslagen met 169-165.

In het nieuwe competitiejaar 2012-2013 nemen ook weer zes verenigingen deel. Er zullen per week twee wedstrijden geprogrammeerd worden en de competitie zal bestaan uit twee ronden. De voorzitter van de Domino Bond Nickerie, Guillano Snip, geeft aan dat er twee wijzigingen in het competitiereglement zijn aangebracht. De bedoeling van het bestuur is dat zoveel mogelijk de domino-sport wordt gepromoot zodat er ook bekendheid hieraan gegeven kan worden. Hij wil zelfs bereiken dat ook andere districten dit moeten oppakken en als denksport gaan promoten.

De openingswedstrijd gisteravond is gepeeld onder ruime belangstelling. De eerste ronde werd gedomineerd door Flamingo, maar het tweede gedeelte was een aangelegenheid van de penitentiaire ambtenaren. Zij wonnen uiteindelijk met een verschil van slechts vier punten.

Edgar van Genderen
Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November