Chauffeur met Sitaldin in de auto veroorzaakt aanrijding
11 Sep 2012, 00:00
foto
Het voertuig van de minister


Minister Shirley Sitaldin van Onderwijs en Volksontwikkeling is maandagavond rond half 11 betrokken geweest bij een aanrijding. Zij kwam van de raad van ministers en haar chauffeur is door rood gereden op de kruising dokter Sophie Redmond- en Fred Derbystraat.

Het voertuig van de minister is in botsing gekomen met een auto die vanuit de tegenovergestelde richting over de Fred Derbystraat reed. De man liep een armfractuur op en is met een ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn voertuig is aanzienlijk beschadigd. Sitaldin is met de schrik vrijgekomen en werd bijgestaan door collega's en vicepresident Robert Ameerali.

Uit eigen zak betalen
Ooggetuigen vertellen aan Starnieuws dat de chauffeur van de minister gewoon door rood heeft gereden. "Er zijn veel getuigen die dit kunnen bevestigen. De beveiligingsambtenaren bij het kantongebouw zagen het ongeluk gebeuren en renden om het slachtoffer hulp te bieden", doet een ooggetuige verslag.

Kort na het ongeluk kwam minister Ramon Abrahams ter plekke aan. Hij heeft nog met het slachtoffer gesproken en vroeg hoe het met hem gaat. Daarna kwamen Ameerali en nog enkele ministers. "De vicepresident en minister Abrahams hebben gezegd dat de chauffeur de kosten zelf zal betalen als blijkt dat ze door rood licht hebben gereden", vertelt de ooggetuige.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May