Santokhi op Stoelmanseiland; VHP sponsort sporttoernooi
22 Apr, 09:36
foto
Clyde Patoe alias 'Guys', voorzitter van de organisatie 'Jong Stoelie' (rechts) bedankt VHP-voorzitter Chan Santokhi voor de ondersteuning. (Foto: VHP)


Een delegatie van de VHP onder leiding van Chan Santokhi vertoeft sinds paaszondag in Stoelmanseiland in Sipaliwini. Santokhi heeft het jaarlijks terugkerend sporttoernooi, waaraan twaalf dorpen 'Bilo Marwina' deelnemen, gesponsord. Vanochtend wordt er een krutu belegd om de leefomstandigheden van de bewoners in het gebied te bespreken. Daarna wordt er een dorpswandeling gemaakt met een 'meet the people campagne', deelt hoofdbestuurslid Stan Dijksteel mee aan Starnieuws.
Santokhi heeft zondag de wedstrijden bezocht. In de avond zijn alle teams en gasten toegesproken. Zijn toespraak was in de Paassfeer waarbij hij het gehoor vroeg om de hoop niet te verliezen. Net als zoals het met Pasen is gegaan, zal de rechtvaardigheid het uiteindelijk winnen, benadrukte de politicus.

Clyde Patoe alias 'Guys', voorzitter van de organisatie 'Jong Stoelie' heeft de VHP-voorzitter bedankt voor de sponsoring. De bekers, goalnetten, voetballen, 5 vaten benzine om de teams te transporteren en water, zijn geschonken aan de organisatie. Santokhi heeft ook een wisseltrofee beschikbaar gesteld voor voetbal en slagbal. De bekers worden later op de dag door hem uitgereikt aan de winnaars.
Wednesday 21 August
Tuesday 20 August
Monday 19 August