Nieuwe verkeerssituatie Zwartenhovenbrugstraat
11 Aug 2018, 22:27
foto
Per 20 augustus ontstaat er een nieuwe verkeerssituatie aan de Zwartenhovenbrugstraat. Er worden werkzaamheden verricht ter vernieuwing van de riolering. (Kaart OWT&C)


Per 20 augustus om 9.00 uur zal de verkeerssituatie van de Zwartenhovenbrugstraat worden gewijzigd. De werkzaamheden ter vernieuwing van de riolering zullen worden verplaatst naar het weggedeelte tussen de Steenbakkerij- en de Domineestraat.

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie deelt mee dat door de werkzaamheden die uitgevoerd worden door aannemingsmaatschappij Baitali NV de verkeerssituatie moet worden gewijzigd. De wijzigingen hebben betrekking op de Steenbakkerij-, dokter Sophie Redmond-, de Keizer- en de Steenbakkerijstraat.

In de Zwartenhovenbrugstraat zal de gehele wegstrook vanaf de Steenbakkerijstraat tot de Domineestraat volledig worden afgesloten. Het weggedeelte vanaf de Keizerstraat tot de Steenbakkerijstraat zal opengesteld worden voor het verkeer. Het ministerie doet een dringend verzoek op de weggebruikers om extra alert te zijn en de instructies die ter plekke gegeven worden door de verkeerspolitie stipt te volgen.

U kunt de gehele aanpassing van de verkeerssituatie hier downloaden.
pdf-icon.gif Nieuwe_verkeerssituatie_per_20_augustus.jpg                

Thursday 22 August
Wednesday 21 August
Tuesday 20 August