Paraanse leerlingen juichen delegatie uit India toe
20 Jun, 03:24
foto
Schoolkinderen te Onverwacht verwelkomen met Indiase en Surinaamse vlaggen de presidenten Ram Nath Kovind en Desi Bouterse. (Foto's: BIC Para)


De presidentiële delegatie uit India heeft een tussenstop gemaakt op Onverwacht, in het district Para. Vijfhonderd kinderen in uniform hebben een vlaggenhulde gebracht aan president Ram Nath Kovind. Dit in bijzijn van president Desi Bouterse. Er was ook een kort cultureel optreden.

In de lucht waren twee helikopters die de lange stoet volgden en op de weg motorrijders van de Militaire Politie. Voor de kinderen was het een prachtige bezienswaardigheid. Zij konden de presidenten en de First Lady's van dichtbij zien.

Er waren ook kinderen langs de weg op Zanderij en Bernharddorp die enthousiast hebben gewuifd naar de bezoekers. Para bracht ongeveer 1500 leerlingen op de been, zegt Marvin Moesan, coördinator van het Burger Informatie Centrum Para. De kinderen hebben water, sap en snacks van de districtscommissaris gekregen en zijn allen daarna weer veilig thuis gebracht. Donderdag staan ze weer, om de vertrekkende bezoekers uit te wuiven.

Sunday 24 February
Saturday 23 February
Friday 22 February
Thursday 21 February