Santos ongeslagen koploper 2e Divisie SVB competitie
17 Dec 2017, 10:26
foto
De standenlijst van de 2e Divisie van de SVB/Telesur competitie. Santos blijft de lijst aanvoeren.


Santos sluit het jaar ongeslagen af, en verstevigt zijn koppositie in de 2e Divisie van de SVB/Telesur competitie 2017/2018. De Nickeriaanse ploeg heeft zaterdag, in de 7e speelronde gewonnen van Jong Aurora en heeft nu 19 punten uit 7 wedstrijden, goed voor de 1e plaats op de ranglijst.

In het Mgr. Aloysius Zichem Sport Centrum is Jong Aurora thuis met het kleinste verschil in voetbal, met 1-0 verslagen. Xaviero Perk was de boosdoener. Hij liep diep in op een combinatie tussen Gerold Leysner en Alvaro Reingoud. Hij ontving de bal dribbelde richting de doelman van Jong Aurora en plaatse deze naast de steunbeen van de doelman: 1-0 in de 28e minuut. De wedstrijd was een fysieke harde wedstrijd, waarbij er veel gecombineerd werd. De trainer van Santos, Glen Dors, had reeds aangegeven dat het team met het beste uithoudingsvermogen de wedstrijd zou winnen, en dat bleek waar te zijn.

De topper van zaterdagmiddag was Happy Boys-Acoconut in het Meerzorg stadion. Happy Boys maakte geen fout. De ploeg won van Acoconut met 2-1 en deelt de 2e plaats met Acoconut met 12 punten uit zes wedstrijden. Beide ploegen moeten nog een inhaalwedstrijd afwerken tegen Deva Boys.

Slee Jr. won donderdag van Deva Boys met 3-0 en staat nu op de vierde plaats met 10 punten uit 7 wedstrijden. Tahiti had geen antwoord tegen Flora. De club kreeg een pak rammel van 8-2. Door deze overwinning neemt Flora een gedeelde vijfde plaats in met Broki die 0-0 speelde tegen Kamel Dewaker. Zij hebben beide 9 punten uit 7 wedstrijden.
Op de gedeelde zevende plaats staan Kamel Dewaker en Jong Aurora met elk 8 punten uit zeven wedstrijden.

Tahiti blijft steken op de voor negende plaats met 1 punt uit 6 wedstrijden. Deva Boys is de rode lantaarn drager met min 3 punten uit 4 wedstrijden.

Volledige uitslagen 7e ronde
Deva Boys - Slee jr.: 0-3
Happy Boys - Acoconut: 2-1
Jong Aurora - Santos: 0-1
Kamel Dewaker - Broki: 0-0
Flora - Tahiti: 8-2


Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May