Politie vraagt informatie over ontvluchte verdachte
18 Oct 2017, 22:38
foto


De politie is op zoek naar informatie over de woon- of verblijfplaats van de verdachte Gilbert Peerwijk. Hij heeft op vrijdag 13 oktober kans gezien uit de politiewacht van het Bureau Nieuwe Haven te vluchten. De man wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van donderdag 12 oktober samen met kompanen een beroving te hebben gepleegd aan de Waaldijkstraat.

De rovers hebben een vrouw beroofd van haar tas waarin SRD 400 en persoonlijke spullen zaten. De benadeelde bleef ongedeerd. De verdachten verlieten na hun daad de plek in een gereedstaand voertuig. Aan de hand van het kentekennummer zijn, kort na de beroving, drie verdachten, onder wie Gilbert Peerwijk, aangehouden.

Peerwijk, die in de boeien op de wachtbank zat, in afwachting van zijn verhoor, zag op een onbewaakt moment kans te vluchten. Tot nu toe is hij niet aangehouden.

Eenieder die informatie kan verschaffen over de woon- of verblijfplaats van deze ontvluchte Gilbert Peerwijk kan die doorgeven via het telefoonnummer 403101 of de Centrale Meldkamer op 115, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May