Felicitatiebrief V7 aan NDP bestaat uit twee zinnen
09 Jun 2015, 12:09
foto


De felicitatiebrief van de zes leiders van V7 aan de Nationale Democratische Partij (NDP) blijkt uit twee zinnen te bestaan. Zelfs de functie van Desi Bouterse, als voorzitter van de NDP, wordt niet genoemd.

In de brief wordt de NDP gefeliciteerd met het behaald(e) resultaat bij de laatst gehouden verkiezingen en wordt de partij verder succes toegewenst.
"We wachten de officiële vaststelling van de verkiezingsuitslag af en volgen de ontwikkelingen m.b.t. de vorming van de nieuwe regering van de Republiek Suriname op de voet". De brief is ondertekend door de voorzitters: Ch.Santokhi, G.Rusland, C.Waterberg, P. Somohardjo, W.Jessurun en G.Castelen.

De coördinator van V7, Chan Santokhi, had eerder meegedeeld dat de brief in concept af was. Het wachten was op de uitslag van de verkiezingen. Nu het hoofdstembureau Paramaribo de uitslag bekendgemaakt heeft, is het schrijven gestuurd naar de NDP. Santokhi merkt op dat de officiële uitslag nog vastgesteld moet worden door het Centraal Hoofdstembureau, maar het is duidelijk dat de NDP de verkiezingen op het niveau van De Nationale Assemblee en regionaal niveau heeft gewonnen.

Advertenties