Wasgo wint van North United in Teleg Futsal playoff
25 Nov 2011, 10:00

Bij de voortzetting van de 1ste klasse Teleg Futsal playoff won Wasgo met 4-3 van North United. Bij de rust stond Wasgo reeds met 3-2 voor. Kenneth Moenne opende de score voor Wasgo in de 8ste minuut. Bruce Diporedjo bracht de stand in de 13e minuut in evenwicht. Wasgo scoorde in deze helft nog tweemaal door doelpunten Sergio Karijopawiro en Guillermo Sordjo terwijl Ian Solomon de achterstand verkleinde tot 3-2. In de 2e helft scoorden beide ploegen nog 1 maal. Door deze overwinning staat Wasgo in deze serie met 1-0 voor.

In de veteranen klasse kwamen tegen elkaar uit Barka en Styx M&N. Bij de rust stond Barka voor met 2-1. Na het verstrijken van de reglementaire 50 minuten was de stand 4-4. In de verlenging scoorden beide ploegen nog een keerl waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Barka was hierin beter en won met 10-9. Barka staat hierdoor met 1-0 voor in deze serie.

De playoffs worden zondag in de Antony Nesty Sporthal voortgezet. Tegen elkaar komen uit in de 2e klasse the Lions tegen Kanaries. In de veteranen klasse ontmoeten Barka en Styx elkaar, in de 1e klasse Wasgo tegen North United en in de hoofdklasse Linco tegen Brasur.