NIS heeft nieuw bestuur
23 Jun, 06:18
foto
Het nieuwe bestuur van het Nationaal Indoor Stadium. Tweede van links minister Gracia Emanuel. Naast haar voorzitter Cherryl Elmont. (Foto: ROS)


Cherryl Elmont is benoemd tot voorzitter van het Nationaal Indoor Stadium (NIS). Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft het nieuwe bestuur geïnstalleerd.

Het bestuur bestaat uit zeven leden van de ministeries: ROS, Openbare Werken, Financiën & Planning en Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. De stichting heeft ten doel het NIS en de bijbehorende accommodaties naar behoren te beheren en exploiteren. De overige bestuursleden zijn mw. A. Winter, dhr. Saktoe, dhr. J. Zorgvol, dhr. D. Sibilo, mw. L. Djahari en dhr. V. Kersout, meldt ROS.

Minister Emanuel benadrukt dat het een uitdagende taak is, maar dat door samenwerking positieve stappen mogelijk zijn om het NIS naar hogere niveaus te tillen. Tijdens de installatie heeft de minister twee belangrijke kwesties besproken: het financieel verslag en de bankrekening van het NIS, die nog moeten worden geregulariseerd. Het bestuur heeft ingestemd om deze kwesties onmiddellijk op de agenda te plaatsen om verwarring te voorkomen.

Advertenties

Monday 22 July
Sunday 21 July
Saturday 20 July