17 cursisten geslaagd voor Kappers-A opleiding
21 Apr, 16:46
foto
Cursisten met hun certificaat. SAO heeft een speciale opleiding laten verzorgen door Twins Kapsalon. (Foto: AWJ)


17 cursisten van de Kappers-A opleiding, welke hun kosteloos is aangeboden onder het project Wroko Fu Mek Moni, hebben vrijdag hun certificaat ontvangen. Minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) benadrukte in zijn toespraak dat hij zeer ingenomen was met de getoonde inzet en motivatie van de cursisten, die op 29 januari van start gingen met hun opleiding.

De minister benadrukte ook, dat de Kappers-A opleiding niet behoort tot het traditionele aanbod van de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) en dat daarom op zoek moest worden gegaan naar een partner. In Twins Kapsalon vond de SAO een goede en gedreven partner, welke met de nodige deskundigheid de cursisten heeft opgeleid. 

De minister gaf aan, dat de cursus in tegenstelling tot andere cursussen de SAO ook had genoodzaakt om vooraf materiaal te geven, zoals scharen en kammen, zodat de cursisten ongestoord hun opleiding konden volgen, bericht de Communicatie Unit van AWJ. 

Mac Andrew riep de cursisten op om zich als waarachtige SAO ambassadeurs te gedragen, door continu kwalitatief goed werk te verrichten. Hij spoorde ook de enige heer tussen de 17 cursisten aan om zich niets aan te trekken van gender stereotypes en het door hem gekozen vak met dezelfde liefde en plezier als de dames uit te voeren.


Advertenties

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June