NDP: Eenheid en saamhorigheid blijvend verbinden
25 Mar, 20:36
foto


Ons kleurenfestival Holi welke de lente inluidt, is opgedeeld in twee delen, namelijk de Holika Dahan en de Rangwali Holi. Holika Dahan oftewel Holika verbranding heeft gisteravond plaatsgevonden, waarbij de overwinning van het goede op het kwade symbolisch vertoond wordt en daags erna Rangwali Holi waarbij de vruchtbaarheid en liefde gevierd worden.

Laten wij op deze vrolijke dag van Rangwali Holi, de kleuren van vreugde, liefde en vriendschap verspreiden. Moge de felle tinten van gulal ons herinneren aan de schoonheid van diversiteit en de kracht van eenheid. Laten we allemaal, voor het moment, onze zorgen en angsten wegwassen in de vreugdevolle regen van gekleurde poeders en dansen op het ritme van de viering. Moge de eenheid en saamhorigheid, van deze Holi, ons verbinden in een band van broederschap en onze harten vullen met onuitputtelijke vreugde en positieve energie.

De Nationale Democratische Partij (NDP) als grootste multiculturele en multireligieuze partij van Suriname, roept een ieder op om in vrede, in eenheid en met solidariteitsgevoel en saamhorigheid te bezinnen en te bidden voor de Surinamers die het steeds moeilijker hebben maar waar niet naar uitgekeken wordt. Laten wij elkaar bijstaan in de hoop op betere tijden. Laten we samen genieten van dit kleurrijke festival en de spirit van Holi overal verspreiden.


NDP wenst een bezinningsvolle Subh Holi aan alle Surinamers en in het bijzonder aan de Hindoe gemeenschap!

Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April