Politie op zoek naar automobilist dodelijke aanrijding (update)
24 Mar, 18:37
foto


De politie doet een beroep op de automobilist die de dodelijke aanrijding vandaag heeft veroorzaakt aan de Van 't Hogerhuystraat zich aan te melden bij politiebureau Nieuwe Haven. De bromfietser G.E. (52) en zijn duorijdster B.M. (53), zijn door een personenauto dodelijk aangereden. De automobilist heeft zich intussen met zijn advocaat aangemeld bij de politie.

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft ter plekke onderzoek verricht. De bromfietser en zijn duorijdster reden over de Zwartenhovenbrugstraat, gaande in de richting van de Van ‘t Hogerhuysstraat. De bromfietser reed op gegeven moment de autorijbaan op. Hij en zijn vrouw zijn van achteren aangereden door een autobestuurder die vanuit de Zwartenhovenbrugstraat met vrij hoge snelheid kwam aangereden. De twee verkeersslachtoffers werden vervolgens enkele meters verder meegesleurd en waren vrijwel op slag dood.

Bij aankomst van de ambulance vertoonden de twee verkeersslachtoffers geen teken van leven meer.
Een arts stelde officieel de dood van G.E. en B.M. vast. De automobilist reed verder, stopte bij het verkeerslicht en liet zijn voertuig daar achter. Hierna is hij vermoedelijk door een andere personenauto opgehaald en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter.

Hangende het onderzoek is de auto ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Van de bromfiets is er helaas niks overgebleven. De ontzielde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Paramaribo.

Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is gestegen naar 14.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April