Politiebericht over vijf vermiste kinderen uit één gezin
23 Mar, 10:46
foto


Vijf kinderen (2 meerderjarigen en 3 minderjarigen) worden sinds donderdag vermist. De moeder van de kinderen heeft aangifte gedaan van vermissing.

E.L. (11),  W.L. (9), S.L. (6), zijn leerlingen van O.S. Koewarasan. Aangeefster R.K. heeft verklaard dat haar drie minderjarige kinderen omstreeks 7.00 uur door de schoolbus opgehaald en niet terugbezorgd. De schoolbuschauffeur gaf haar te kennen  de kinderen na school niet te hebben gezien. 

Verder gaf de moeder aan dat haar twee oudste dochters D.P. (25) en R.P.  (21)  eveneens in de morgenuren van huis zijn vertrokken en niet naar huis zijn teruggekeerd. Alle gepleegde inspanningen om haar kinderen terug te vinden hebben tot nog toe niet het gewenste resultaat opgeleverd, meldt de politie Public Relations.

Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze vijf kinderen door te spelen aan de politie van Santo Boma op het telefoonnummer 350022, de gratis tip lijn op het nummer 179, het Command Center op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiebureau.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April