Twee verdachten roofoverval op winkel ingerekend
22 Mar, 12:41
foto


Een winkelier en zijn familie zijn donderdag aan de Sir Winston Chirchullweg beroofd door vier gewapende en gemaskerde mannen. Het is de politie gelukt om twee van de daders, O.T. (35) en R.D. (24) aan te houden. Twee zagen kans om te vluchten.

Drie van de daders bestormden de winkel. De winkelier werd gesommeerd op de grond te liggen. Terwijl een van criminelen de kassa aan het leegplunderen was, werden de ouders van de winkelier ook onder schot gehouden. De dagopbrengst van de winkel en een tas met SRD 10.000, de dvr-box, een mobiele telefoon en een zangvogel zijn buit gemaakt.

Na de roofoverval stapten de criminelen in een Toyota Vitz zonder kenteken. Het voertuig werd bestuurd door de vierde verdachte. Zij reden richting Meursweg. Een agent van de inlichtingendienst zag op gegeven moment het voertuig. De mannen waren uitgestapt om het kenteken weer te bevestigen en reden een zijweg in.

Intussen waren gealarmeerde agenten ter plekke. Twee van de verdachten konden worden aangehouden. Aan de aanhouding van de twee voortvluchtigen wordt er gewerkt.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April