Bromfietser in Nickerie overleden na verkeersongeval
15 Mar, 16:43
foto


Bromfietser B.A. kwam donderdag tegen een stilstaande pick-up aan in het district Nickerie. Het verkeersslachtoffer was niet aanspreekbaar en werd per  ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum  alwaar hij kort na aankomst het leven liet.

Kort voor de aanrijding reed de pick-up bestuurder B.S. met zijn voertuig over de Soekramsinghstraat. Ter hoogte van de kruising van de Soekramsing- en de Diwanistraat bracht B.S. zijn pick-up tot stilstand om de Diwanistraat in te slaan. Hij kon dat niet meteen doen, aangezien een vuilniswagen bezig was met de vuilophaal in de straat. 

Terwijl hij wachtte, hoorde hij plotseling een harde knal aan de achterzijde van zijn voertuig.  Bij nadere controle bleek dat de bromfietser B.A. de stilstaande pick-up van achteren had aangereden. Door de slag viel de bromfietser op het wegdek en liep letsels op over zijn hele lichaam, meldt de politie Public Relations. 

De pick-up bestuurder die niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde  lichaam van B.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

B.A. is de 12e verkeersdode van dit jaar.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April