Man overlijdt in ziekenhuis, na aanrijding vorige maand
12 Mar, 10:36
foto


S.M. (63) is afgelopen week in het ziekenhuis overleden, nadat hij betrokken was bij een aanrijding op 20 februari aan de Catarina Sophiastraat te Calcutta in het district Saramacca. Hij is de elfde verkeersdode voor dit jaar.

De politie van het bureau Calcutta stelde bij het onderzoek vast dat S.M. kort voor de aanrijding duorijder was op een bromfiets. Op gegeven moment stapte hij van de bromfiets af om vermoedelijk zijn weg verder te voet voort te zetten. 

Bij het oversteken is hij door een bestelbusje aangereden met voor hem het noodlottige gevolg. Hij liep een barstwond aan zijn hoofd op. Het slachtoffer werd voor medische hulp overgebracht naar de RGD-poli te Tijgerkreek en van daaruit met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De gewonde voetganger werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij op 7 maart het leven liet, meldt de politie Public Relations vandaag.

De automobilist die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol of een of ander bedwelmende middel.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April