Barhoe: Succesvolle herstart METS en Residence Inn
10 Mar, 06:55
foto
Vinesh Barhoe


Vinesh Barhoe zal langer aanblijven als general manager van METS Travel & Tours en Residence Inn. Hij was aanvankelijk voor zes maanden aangetrokken. Barhoe zegt dat hem gelukt is om beide organisaties gezond te maken. 

De twee dochterondernemingen van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) moesten een herstart maken na de Covid pandemie. "We hebben renovatiewerkzaamheden verricht om Hotel Residence Inn Paramaribo weer eens uitnodigend en aantrekkelijk te maken voor de doelgroepen", zegt Barhoe. Binnenkort wordt ook begonnen met de renovatiewerkzaamheden van Residence Inn Nickerie. Residence Inn is het enige hotel in Suriname met twee vestigingen

Bij METS Travel & Tours is het exploiteren van toerisme de volledige focus en ook dat is gelukt binnen 6 maanden.
De oorden Awarradam Jungle Lodge, Palumeu Jungle Lodge en Kasikasima Jungle Expeditie zijn weer aangekleed en operationeel voor toeristen.

"Ook recreatieoord Colakreek hebben we onze vakantiehuizen, kampen en hutten gerenoveerd en hele oord onderhouden. Afgelopen vakantieperiode hadden we ook tal van Familydays van bedrijven op Colakreek. Met voldoende ervaring, kennis en kunde heb ik samen met mijn team van Residence Inn & METS deze mijlpaal behaald en hierbij doen wij een beroep op de gehele samenleving en touroperators om beide reisorganisaties volledig te ondersteunen", zegt Barhoe.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April