Commissaris Isaacs neemt leiding KPS over
08 Mar, 16:27
foto
Fotocollage van de overdracht van de leiding van het KPS. Scheidende waarnemend korpschef Ruben Kensen draagt de leiding over aan zijn opvolger, commissaris Bryan Isaacs.


Commissaris van politie Bryan Isaacs heeft de leiding van het Korps Politie Suriname (KPS) vandaag overgenomen. Voorafgaand hieraan heeft hij zijn functie als directeur Operationele Diensten overgedragen aan commissaris Melvin Pinas. Isaacs is waarnemend korpschef van het KPS. De bevordering tot hoofdcommissaris, waarna hij formeel  korpschef wordt, vindt op 28 maart plaats.

Hoofdcommissaris Ruben Kensen deed de overdracht in bijzijn van onder andere minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie. Kensen is nu ter beschikking van de minister. De commissarissen Pinas en Rishi Akkal maken deel uit van de leiding van het KPS. Isaacs bedankte de regering en de minister voor het in hem gestelde vertrouwen, meldt de politie Public Relations. Hij beloofde samen met Pinas en Rishi Akkal een waardige job uit te zullen voeren om de samenleving ten dienste te kunnen zijn en de politieorganisatie naar grotere hoogten te brengen.

In zijn toespraak bedankte Kensen de minister en eenieder die op welke wijze dan ook een wezenlijke bijdrage heeft geleverd bij de uitvoering van een aantal doelstellingen dat het Interim Management Team heeft kunnen verwezenlijken in het reorganisatie proces van het KPS. Daarnaast zal hij altijd beschikbaar zijn voor de dienst, omdat "eens een politieman, je altijd een politieman blijft".

Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April