Vrouw ingesloten voor verduistering geld werkgever
09 Feb, 20:47
foto


L.X. is in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. De vrouw wordt beschuldigd van verduistering van een groot geldbedrag van haar werkgever.

De ondernemer V.E. deed op het politiebureau Livorno aangifte tegen zijn werkneemster. Hij was enkele maanden geleden ziek en kon het financiële gedeelte van zijn bedrijf niet beheren. Om deze reden droeg hij het beheer over aan de vrouw. 

Toen de aangever zijn werkzaamheden hervatte, kreeg hij klachten van enkele klanten dat zij geld moesten overmaken op het rekeningnummer van het bedrijf en op een privérekening met de naam G.M. Hij confronteerde zijn werkneemster met deze informatie, maar zij gaf aan van niets te weten.

Een klant uit het buitenland stuurde ook screenshot berichten van het privé rekeningnummer met de naam B.A. waarop die gelden heeft overgemaakt, meldt de politie Public Relations.

De ondernemer stelde een onderzoek in en kwam zo erachter dat in opdracht van zijn werkneemster de gelden zijn overgemaakt op de privérekening van G.M. en op de rekening van B.A. die in België woont, zijnde een nicht van L.X. Na de aangifte werd de verdachte opgespoord en door de politie in de kraag gevat.

Advertenties

Wednesday 28 February
Tuesday 27 February
Monday 26 February