Buien, onweer en windstoten voorspeld voor weekend
02 Jun 2023, 18:35
foto


Gedurende de avonduren is het lokaal bewolkt. Aan het begin van de avond perioden met verspreid lichte tot soms matige onweersbuien in het kustgebied en centraal Suriname. Later 's avonds verwacht de Meteorologische Dienst Suriname nog enkele perioden met buien, soms gepaard met onweer en windstoten, verspreid over het gehele land. Aan het eind van de nacht ontwikkelt zich plaatselijk nevel en/of mist.

Zaterdag, gedurende de morgenuren is het lokaal tijdelijk bewolkt, gepaard met enkele lokale buien, mogelijk ook met onweer. Tijdens de middag en vooravond neemt de bewolking toe. Deze gaat gepaard met een toename in wijdverspreide lichte tot matige onweersbuien en windstoten, voornamelijk in het kustgebied. Op enkele plaatsen kans op enkele kortstondig zware onweersbuien.

Wind: Variërend uit het noordoosten tot oosten, met snelheden die oplopen tot 26 km/u. Lokaal tijdelijke toename in de windsnelheid, maximaal tot 47 km/u.

Temperatuur: Maximaal 32 ̊C en Minimaal 20 ̊C.

Waarschuwing 03 juni: gedurende de nacht en dag, kans op matige tot kortstondig zware onweersbuien, gepaard met windstoten in het kustgebied.
Advertenties

Friday 21 June
Thursday 20 June