SLM ingenomen met lease overeenkomst B373-800
09 Dec, 16:44
foto
De leaseovereenkomst wordt getekend door president-commissaris Ganesh Laigsingh en de waarnemend CEO, Steven Gonesh.


De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vanmorgen een lease overeenkomst getekend met AerCap. De maatschappij zal een B737-800 leasen dat ingezet zal  worden op de regionale route. Het toestel is in Arizona in de Verenigde Staten.

Er vindt ook een 'demo flight' plaats onder het toeziend oog van de Surinam Airways observers, Astrid Deira (chief pilot regionale operatie) en Derrick Gemerts (Head of Maintenance Production). De CASAS inspecteur Roberto Macnack is ook ter plaatse in verband met de nodige Inspecties. Na deze demo flight zullen er nog enkele technische zaken in orde gemaakt moeten voordat het vliegtuig mag worden gevlogen naar Suriname, meldt de SLM.

De afgelopen drie en een halve maand hebben alle actoren met vereende krachten gewerkt aan het realiseren van het in eigen beheer hebben van de B737-800. Voor Surinam Airways een zeer belangrijk moment na een turbulente periode. Het bedrijf blijft zich inzetten om de dienstverlening naar een steeds hoger niveau te tillen. Het hebben van eigen vliegend
materieel en identiteit aan boord is daarbij van groot belang. De waarnemend CEO, Steven
Gonesh dankte in het bijzijn van de president-commissaris, Ganesh Laigsingh het personeel voor zijn geduld, begrip, bijdrage en prestatie.
Advertenties

Monday 30 January
Sunday 29 January
Saturday 28 January