Blue Wing schenkt 1.000 schoolpakketten aan binnenland
04 Oct, 08:43
foto
Kinderen kiezen een tas uit. Blue Wing ondersteunt kinderen in het binnenland, zodat ze een goede start van het schooljaar hebben.


Vliegmaatschappij Blue Wing Airlines heeft 1.000 schoolpakketten verstrekt aan kinderen van diverse dorpen in het binnenland. Directeur Amichand Jhauw merkt op dat kinderen in het binnenland enorm achtergesteld zijn en alle steun en motivatie verdienen.

Godoholo, Kwamalasamutu, Tepu, Drietabbetje, Lawa Anapaike, Palemeu, Stoelmanseiland en Apetina hebben dit jaar schoolpakketten gekregen. Blue Wing probeert jaarlijks de kinderen een schoolpakket te geven, zodat ze gemotiveerd het nieuwe schooljaar kunnen beginnen.


Blue Wing voert reeds 20 jaren sociale projecten uit in het binnenland in het algemeen, maar in het bijzonder voor de kinderen die de steun enorm hard nodig hebben voor hun ontwikkeling, zegt Jhauw. "Er zijn geen schoolartikelen te koop in het binnenland en een trip naar Paramaribo kost de ouders duizenden SRD's wat het enorm moeilijk maakt voor de vele kinderen om aan schoolspullen te komen. Vandaar dat Blue Wing steeds iets voor de kinderen probeert te doen", benadrukt Jhauw.
Advertenties

Saturday 28 January
Friday 27 January
Thursday 26 January
Wednesday 25 January