Assembleelid Jones schenkt schoolspullen aan sociaal zwakkeren
02 Oct, 20:31
foto
Het haar van twee jongeren wordt geknipt in het NDP-centrum te Nieuw Nickerie.


Assembleelid Ebu Jones (NDP) heeft in Nickerie in 2 ressorten 250 schoolpakketten verdeeld. Dit heeft hij uit eigen initiatief met ondersteuning van anderen gedaan. Jones zegt dat de ondersteuning die hij gehad heeft van anderen als jongeman toen, wil hij nu teruggeven de Nickerianen. “Ik ben nu in de positie om wat terug te doen, dus ik doe mijn bijdrage samen met anderen waar dat nodig is”.

Zaterdag zijn in het partijcentrum van de NDP in Nieuw Nickerie ongeveer 150 schoolpakketten aan jongeren verstrekt. "We hebben voor 62 jongens een complete gratis 'hair cut' kunnen zorgen, we hadden diverse speelgoed voor de kids en natuurlijk bruine bonen met kip", zegt Jones.

De partij structuren van Nw. Nickerie die in het district aanwezig waren hebben volop geparticipeerd. Er is ook gezorgd voor een dj en kinderspelen in het centrum voor de kinderen. De groep kinderen is vanaf 11.00 tot 18.00 uur beziggehouden. De ouders van de kinderen zijn blij met de schoolpakketten. Het is voor hen een welkome verrassing in deze dure tijd. Sommige van de kinderen zijn ook voorzien van nieuwe gympies, die ze zelf konden uitkiezen.

Voor het ressort Wageningen heeft Jones ongeveer 100 schoolpakketten zondag overhandigd aan de schoolleiders van de GLO-scholen om aan de meest behoeftige kinderen te geven op maandag. "Ik ben blij dat ik de mensen heb kunnen helpen," zegt Jones. Hij vindt het heel belangrijk dat kinderen onbezorgd naar school kunnen gaan om zich op deze manier te kunnen ontwikkelen.
Advertenties

Saturday 28 January
Friday 27 January
Thursday 26 January
Wednesday 25 January