Achaibersing wil na zijn ontslag geen geld van de Staat
18 Aug, 11:35
foto
De brief die minister Armand Achaibersing van Financiën & Planning heeft geschreven aan de president. Hij heeft de brief gedateerd 1 augustus op de 13e ingeleverd bij het kabinet van de president.


Minister Armand Achaibersing van Financiën & Planning die zijn ontslagbrief heeft aangeboden aan president Chan Santokhi, doet ook volledig afstand van mogelijke voorzieningen ten laste van de Staat voor de toekomst. Hieronder zijn inbegrepen enige vergoeding en pensioenaanspraken.

Deze mededeling staat in de brief die de bewindsman op 1 augustus heeft opgesteld en op de 13e van deze maand heeft aangeboden aan de president. Hij stelt zijn portefeuille om zeer persoonlijke redenen per 1 september ter beschikking.

"Ik heb in de periode dat ik de functie van minister van Financiën en Planning mocht bekleden mijn werkzaamheden naar eer en geweten uitgevoerd en heb volledig ten dienste gestaan van de Surinaamse gemeenschap", schrijft Achaibersing.

VHP-fractieleider Asis Gajadien zei eerder aan Starnieuws dat de minister ook nooit salaris heeft genomen van de Staat. Hij heeft zelfs zijn daggelden voor buitenlandse reizen teruggestort.
Advertenties

Wednesday 30 November
Tuesday 29 November
Monday 28 November