ASRA wil duidelijkheid over schrappen vluchten SLM
04 Jul, 02:39
foto


De Associatie van Surinaamse Reisagenten (ASRA) is net als het reizende publiek onaangenaam verrast met de recente abrupte annuleringen van vluchten van de SLM. Dit nota bene bij de aanvang van de zomervakantie in Nederland. Verwoede pogingen van het bestuur van de ASRA om met de directie van de SLM en/of het ministerie van Transport, Communicatie & Toerisme gesprekken te voeren om duidelijkheid te verkrijgen over de ontstane situatie en welke de oplossingen daarvoor zijn, zijn helaas tot op heden niet gelukt, zegt de organisatie.

"De verantwoordelijkheid van de ASRA leden jegens hun passagiers, dwingt ons echter geen middel onbeproefd te laten om op behoorlijke wijze geïnformeerd te worden over de juiste stand van zaken door eerder aangehaalde autoriteiten.
De vele vragen die gedupeerde klanten dagelijks aan ons voorleggen, moeten vooralsnog helaas onbeantwoord blijven zijdens de ASRA, die graag op ondubbelzinnige wijze daarop wenst in te gaan wat nu dus niet mogelijk is. Wij vragen onze klanten begrip hiervoor".

Het is de wens is van de ASRA dat de national carrier spoedig uit deze impasse mag geraken. Dat zij de vluchten conform schema kan uitvoeren en recht doen vooral aan de gestrande passagiers die de wanhoop nabij zijn, stelt ASRA in een persbericht.
Advertenties

Wednesday 17 August
Tuesday 16 August
Monday 15 August