RCPC beste van de 74 clubs van Rotary District 7030
30 Jun, 10:38
foto
Obesitas Walk, een van de projecten van RCPC. De loop was bedoeld om de preventie in de gezondheidssector te benadrukken.


De Rotary Club of Paramaribo Central (RCPC) is door de leiding van het District 7030, verkozen tot de beste club van het District voor het Rotary jaar 2021-2022. De keuze is gevallen op RCPC, uit 74 clubs. RCPC president Shirley Sowma is ingenomen met deze mijlpaal. “Onze fellows hebben hun hart op de juiste plek en werken graag samen aan de groei en ontwikkeling van onze gemeenschappen en onze toekomst.”

RCPC viel deze eer te beurt, omdat zij de door Rotary International en het District 7030 gestelde doelen heeft behaald. Genoemd kunnen worden onder andere de uitvoering van een aantal zogenoemde 'signature' projecten met focus op specifieke Rotary thema’s, de financiële bijdrage aan de Rotary Foundation en het District, samenwerking met de Youth Clubs, werving van nieuwe leden en Public image doelen.

In november 2021 is RCPC 45 jaar geleden opgericht. De club heeft gedurende deze periode een waardevolle bijdrage geleverd aan de samenleving. De verschillende gemeenschapsprojecten die zijn uitgevoerd, zijn van grote betekenis. De aanhoudende inzet voor de gezondheidszorg, het ondersteunen van sociale projecten, het initiëren van milieu bevorderende activiteiten en de preventieve themaprojecten, meldt de organisatie.
Advertenties

Wednesday 28 September
Tuesday 27 September
Monday 26 September