Mormon en Ganesh nieuw directieteam VSB
15 Apr 2022, 06:43
foto
Het nieuwe directieteam van de VSB per vandaag. Sherida Mormon is de nieuwe directeur en Kamlesh Ganesh is benoemd tot deputy-director.


Sherida Mormon is benoemd tot directeur van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB). Kamlesh Ganesh is de nieuwe deputy-director. Het nieuwe directieteam is per vandaag in functie. Dit heeft voorzitter Bryan Renten meegedeeld aan de leden van de VSB.

Mormon is ontwikkelingseconoom en heeft ruim 20 jaar werkervaring in Suriname. Zij heeft specifieke expertise ontwikkeld in het uitvoeren van economisch, milieu, sociale impact en haalbaarheidsstudies. Zij heeft coöperaties, ngo's en bedrijven gecoacht in management en transitievraagstukken. Haar focus ligt vooral op innovatie en duurzame ontwikkeling. Mormon heeft werkervaring in de private, publieke en sociale sector. Zij is ook lid van de Vereniging van Economisten in Suriname.

Ganesh is van senior policy officer gepromoveerd tot deputy-director van de VSB. Hij heeft een achtergrond in communicatie. Hij heeft recht, strategie management en organisatie gestudeerd. Hij is door de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) getraind in Management van Employers & Business Member Organizations. Zijn belangrijkste  verantwoordelijkheidsgebieden worden nu internationale samenwerking, managing van partnerschappen van samenwerkende organisaties en communicatie.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April