Belfort over schorsing: Ik heb geen tijd voor kiekeboe
08 Jan 2022, 02:46
foto
Bestuurslid van de ABOP tevens Assembleelid, Edward Belfort.


Assembleelid tevens bestuurslid van de ABOP, Edward Belfort, lapt de opgelegde schorsing van zes weken aan zijn laars. "Ik zal mijn parlementair werk ongestoord blijven doen. Ik heb geen tijd voor kiekeboe. Het is geen rechterlijk vonnis dat ik sorry moet zeggen. Het besluit heeft geen enkele rechtskracht", zegt Belfort om een reactie gevraagd aan Starnieuws.

Belfort moet er over lachen dat hij zijn verontschuldigingen moet aanbieden aan de partij en haar voorzitter. "Ik heb niemand beledigd of schade toegebracht op welke wijze dan ook. Ik stoor mij niet aan dit soort dingen. Ik heb niks misdaan", stelt de politicus.

"Ik ga voor het volksbelang, daarvoor ben ik door het volk gekozen voor vijf jaren. Daaraan kan men niet komen en dat hindert hen. Ze moeten doen wat ze het volk hebben beloofd, en daarvoor vecht ik en heb geen tijd voor andere dingen. Ze moeten zich schamen en juist zij moeten hun verontschuldigingen aanbieden aan het volk, want ze hebben het volk misleid, bedrogen en eigenlijk met listige kunstgrepen gepakt!", stelt Belfort.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May