Twee mannen en een vrouw gearresteerd voor zware mishandeling
20 Oct, 20:14
foto


Twee mannen en een vrouw zijn aangehouden voor poging tot moord, poging tot doodslag, zware mishandeling en openlijke geweldpleging. Rachel D. (41) die maandag was gearresteerd heeft de politie op het spoor gebracht van Dwayne F. (27) en Rodney S. (41).

De drie zouden op 2 oktober een man zwaar lichamelijk letsels hebben toegebracht aan de Grapefruitstraat. Toen de politie de plek na melding van een kappartij aandeed, waren zowel de verdachten als het slachtoffer al vertrokken. Het slachtoffer was per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij was opgenomen voor verpleging, maar is inmiddels al ontslagen, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

Uit het onderzoek blijkt dat Rachel op 2 oktober samen met Dwayne en Rodney het adres van haar ex-vriend had aangedaan. De twee mannen bleven in de auto zitten, terwijl de vrouw naar haar ex-partner toestapte. Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling tussen de man en haar ex-vriend. Vervolgens bemoeiden de twee mannen zich met de ruzie en mishandelden de ex-vriend, die er kapverwondingen op zijn lichaam van overhield.

Dwayne heeft toegegeven dat hij de man heeft mishandeld. Rodney, de huidige partner van de vrouw, ontkent echter dat hij iets strafbaars heeft gedaan. Alle drie zitten vast in afwachting van het verder onderzoek. 
Advertenties