Krachtig protest tegen vaccinatiedwang; verzet aangekondigd
12 Oct, 11:45
foto
Verontruste burgers, kerkgemeenschappen, vakbondsleiders en Assembleeleden hebben hun stem laten horen tegen vaccinatiedwang. (Foto's: René Gompers)


Op het Onafhankelijkheidsplein is krachtig aangegeven dat vaccinatiedwang niet zal worden geaccepteerd. Verontruste burgers, vakbondsleiders, kerkgemeenschappen en Assembleeleden hebben allen afgekeurd dat de regering door haar beleid mensen verplicht om zich te vaccineren. Hiermee wordt verdeeldheid, haatzaaierij, apartheid gecreëerd. Onder leiding van apostel Steven Reyme is geprotesteerd tegen de discriminatie.

Er is een wet in de maak over Covid-vaccinatie. Intussen worden mensen die niet gevaccineerd zijn of geen recent PCR-test kunnen overleggen waaruit blijkt dat ze negatief zijn, geweerd van onder andere diverse overheidskantoren, restaurants, werkplekken. De Assembleeleden Edward Belfort, Ebu Jones, Rabin Parmessar, Stephen Tsang en Melvin Bouva kregen ook de gelegenheid om het woord te voeren.


Alle sprekers hebben te kennen gegeven dat dwang niet geaccepteerd zal worden. Er zal strijd geleverd worden tegen het beleid van de regering en de wet die in de maak is. De Covid-situatie wordt aangegrepen om verdeeldheid te zaaien onder het volk.
Advertenties

Wednesday 26 January
Tuesday 25 January
Monday 24 January