Bromfietser omgekomen door verkeersongeval
16 May, 12:58
foto


De bromfietser Sarwankumar Soekhan (55) is na een verkeersongeval op vrijdag 14 mei op de kruising van de Welgedacht C en de Esperanceweg op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden.

De politie van het bureau Santo Boma trof het slachtoffer met verwondingen aan op het wegdek. Onderzoek wees uit dat Soekhan kort voor het ongeval over de Esperanceweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Mohamed Pierkhanweg en ging naar die van de Welgedacht C weg.

Door tot nog toe onbekende redenen viel de bromfietser nabij de Welgedacht C weg van zijn rijtuig en belandde op het wegdek van eerder vermelde kruising. Per ambulance werd de gewonde bromfietser afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst op de SEH werd door de dienstdoende arts geconstateerd dat het verkeersslachtoffer het leven had gelaten.   

Het ontzielde lichaam van Soekhan is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties