Derde persoon overleden kort na Covid-vaccinatie
25 Apr 2021, 00:01
foto


Een derde persoon (49) is overleden twee dagen nadat hij gevaccineerd is geworden met het Covid-vaccin. Eerder zijn ook twee personen overleden een week nadat ze gevaccineerd waren. Het resultaat van het onderzoek is nog steeds niet officieel bekendgemaakt.

Minister Amar Ramadhin om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat het resultaat van het onderzoek bekendgemaakt zal worden. Wat de derde dode betreft, deelt Ramadhin mee dat een intern onderzoek is gestart naar de dood van deze persoon. Vernomen wordt dat de derde persoon die overleden is, behoort tot de risico-groepen, vandaar het besluit om zich te vaccineren.

Vanmiddag om 12.00 uur houdt Volksgezondheid een persconferentie waar de maatregelen die per maandag ingaan bekendgemaakt zullen worden. De scholen zullen voorlopig gesloten blijven. Overwogen wordt om nog een weekend lockdown in te stellen. Indien dat besluit genomen zal worden, zal het tijdstip echter naar 20.00 uur worden verschoven, zodat het geen hectische drukte wordt bij supermarkten en op de straten.

Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November