Buurman ontkent seksueel misbruik 14-jarige
23 Apr 2021, 02:28
foto


Glenn R. (58) bleef donderdag erbij dat hij zijn veertienjarig buurmeisje niet seksueel heeft misbruikt in Commewijne. Ik ben onschuldig”, volhardde hij.

Het slachtoffer werd in de rechtszaal gehoord. Zij vertelde hoe het aan toegegaan is. Zij moest een keer boodschappen halen voor haar moeder. Haar buurman vroeg haar toen om te komen want hij had haar hulp nodig met een rolstoel. Glenn R. woont samen met zijn moeder, maar in die periode lag zij in het ziekenhuis. Toen het meisje in het huis ging, misbruikte de man haar. De man heeft hierna nog twee keer seksuele handelingen met haar gepleegd.

De tiener gaf op vragen toe dat zij een jongeman via Facebook kende, maar nimmer seks met hem heeft gehad. Zij was wel eens thuis bij hem geweest, maar toen was zijn familie thuis. De moeder van het slachtoffer kwam erachter dat haar dochter seksueel was misbruikt. Zij confronteerde Glenn R. ermee, maar hij ontkende. De man had tijdens hetzelfde gesprek wel gezegd dat hij een "fout" had gemaakt. In juni komt deze zaak weer op de rol.
Advertenties