160 kg yami in beslag genomen; 4 aanhoudingen
27 Jan, 14:26
foto
De partij yami en de vier verdachten die zijn aangehouden. De collage is vrijgegeven door de Public Relations van de politie.


Ruim 160 kg yami (buitenlandse marihuana) is in beslag genomen dinsdag door de Post Control Unit die werkzaam is op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex. De yami was verstopt in tassen.

De verdovende middelen werden ontdekt in een vrachtvoertuig dat op het punt stond uit te rijden. Het spul zat verborgen in de cabine van het voertuig. De Narcotica Brigade en de douanerecherche werden ingeschakeld. Na de partij yami te hebben onderzocht, werd deze in beslag genomen.

De 35-jarige bestuurder C.Z. werd terstond in de kraag gevat. Naar aanleiding van zijn verklaring aan de politie, kwamen drie manspersonen die werkzaam zijn bij een bedrijf op de Haven in beeld. Deze drie medewerkers, E.D. (30), V.N. (34) en M.D. (28) werden eveneens aangehouden.

De vier verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn allen hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.

Advertenties

Saturday 06 March
Friday 05 March
Thursday 04 March