Pique weer op vrije voeten
27 Jan 2021, 11:09
foto
Siebrano Pique


Siebrano Pique (41) is vandaag in vrijheid gesteld. Zijn advocaat Maureen Nibte heeft aangegeven dat er geen reden is om haar cliënt vast te houden. Nibte heeft een verzoek gedaan om Pique in vrijheid te stellen. Dit is gehonoreerd door de officier van justitie.

Pique werd door de recherche van Regio Midden  bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo zaterdag aangehouden. Hij heeft in 2014 een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werd er 150 milliliter vloeibare cocaïne in het postpakket aangetroffen.

Zowel het postpakket en de drug werden door de douanerecherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Het gemengde team van de politie heeft Pique op zijn woonadres in het district Para opgespoord en aangehouden. Hij ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Hij zou volgens de politie namen genoemd hebben van overleden personen die achter deze zaak zaten.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April