Stokje gestoken voor McDonalds delivery service dit weekend
05 Sep 2020, 14:39
foto


Wie gepland had vandaag ondanks de total lockdown, fast food van McDonalds te eten, moest weer voor de pot gaan staan. Nadat het bedrijf bekendmaakte dat de bestelling thuisbezorgd kon worden, is er een behoorlijke verontwaardiging ontstaan. Veel mensen hebben openlijk hun mening hierover gegeven, terwijl anderen deze kwestie onder de aandacht van autoriteiten hebben gebracht. Het Covid-Beleidsteam laat weten dat er een 'foutje' is gemaakt. 

Intussen heeft het bedrijf bekendgemaakt dat de 'delivery service' niet doorgaat. De dispensatie die verleend was aan McDonalds Suriname is ingetrokken. De toestemming is vanwege een omissie verleend aan de fastfoodketen, wat het Beleidsteam betreurt, meldt de Communicatie Dienst Suriname. 

Restaurants en andere non-essentiële bedrijven en/of organisaties kunnen in aanmerking komen voor dispensatie voor onder andere het management, backoffice personeel en/of bewaking- en beveiligingspersoneel. Ter voorkoming van misstanden doet het Beleidsteam een dringend beroep op het bedrijfsleven en andere non-essentiële organisaties, om alle detailinformatie toe te voegen aan het verzoek voor dispensatie. Indien gedetailleerde informatie ontbreekt, zal het Beleidsteam genoodzaakt zijn het verzoek af te wijzen.

Het Covid-Beleidsteam bedankt de samenleving voor haar oplettendheid en accuraatheid en spreekt de hoop uit dat met dit bericht elk misverstand is weggenomen. 

Advertenties