Strei! doet door beperkte middelen in 3 districten mee
13 Apr 2020, 02:27
foto
Phil Soemita (rechts) en Orchano Veira dienen de kandidatenlijst van Paramaribo in. Soemita is lijsttrekker en voorzitter Maisha Neus lijstduwer. (Foto: René Gompers)


Strei! doet in Paramaribo, Wanica en Commewijne mee met de komende verkiezingen. "We doen in drie districten mee, omdat we een nieuwe organisatie zijn met beperkte middelen en ook pas op het laatste moment duidelijkheid hadden of we mee zouden doen aan de verkiezingen door het inzamelen van de verplicht gestelde waarborgsom," antwoordt Maisha Neus, voorzitter van Strei! op een vraag van Starnieuws. 

"We verwachten dat het een mooie maar moeilijke strijd zal worden en we zullen ons primair richten op de first time voters, zwevende kiezers en niet-stemmers. Ons doel is het maximale eruit te halen en we zullen door de Covid-19 situatie dus primair via reguliere media en social media onze campagne voeren," zegt Neus, die lijstduwer is in Paramaribo. De kandidatenlijst wordt aangevoerd door Phil Soemita. 

Strei! meent dat de lijst in elk opzicht een weerspiegeling is van het overgrote deel van de bevolking van Suriname. De politieke organisatie benadrukt dat boven alles het algemeen belang van Suriname en de Surinamers zal staan en dat haar besluiten dat steeds zullen uitstralen.      

Paramaribo  
1. Zakarya Phil Soemita
2. Rodney Cairo
3. Sybrano Harris
4. Lou O'Brien
5. Emmy Cheung 
6. Martin Bel    
7. Sherida Paal 
8. Rachella Sabajo
9. Lionel Zweers 
10. Alfonsius Soegriemsingh
11. Sanjeev Ajodhia
12. Metternisch Dankerlui
13. Xaviera Bhugwandass 
14. Ingrid Peters
15. Rogier Pocorni
16. Beverly Seymore 
17. Maisha Neus

Wanica  
1. German Vola   
2. Satijanand Sewkaransing 
3. Janouska Brewster
4. Vidjaikoemar Briedjlal 
5. Shenelva Tinhuil    
6. Zuwena Fonkel    
7. Shantousha van Aaron     

Commewijne 
1. Jimmy Martin Atencio 
Advertenties